China Karton Scherpe Bladen fabrikant

One-Stop Oplossingsleverancier van de Vervangstukken van de Tabaksmachine & Industriële Messen

Nieuws

March 10, 2021

Nieuwe Ontwerp prestaties-Betere de Zuigingstrommel van Hauniprotos

Prestaties-betere Reeks Protos die lijnen maken

De tippende trommel met scherp mes dat van zuigingsplaten wordt gescheiden, messen die van zuigingsplaten worden gescheiden verlengt het beroepsleven aan 4 keer langer!

 

 

Voor de meeste zuigingstrommels (met scherpe messen) in de markt, worden de messen gecombineerd met zuigingsplaten. In het productieproces, moet u het geheel uit regelmatig ontmantelen. De trommelbehoefte om worden hersteld of enkel wegwerp. Normaal, is het beroepsleven van dit soort trommel enkel rond 4500 uren.

 

 

De tippende trommel met scherpe messen die van zuigingsplaten worden gescheiden keurde een nieuw ontwerp goed. Zoals getoond in het beeld, worden de scherpe messen gecombineerd met zuigingsplaten anymore niet, zijn zij gescheiden zij aan zij en werkend. (de scherpe messen nu zijn omkeerbaar en hebben vier snijkanten) het veranderde ontwerp maakt het werk van de zuigingsplaat onder een enig doel (absorbeer het tippende document), en is niet meer gemakkelijk te breken. Het omkeerbare scherpe mes zou als vier gloednieuwe messen kunnen worden gebruikt door één kant na een andere omhoog te draaien wanneer de het werk kant of onderbrekingen bot wordt. Het zo omkeerbare scherpe mes heeft een langer beroepsleven vier keer (zolang appx. 18.000 uren) dan normale het één-rand mes, en bezit ook een nauwkeurigere en redelijke scherpe hoek. En dientengevolge, worden de vervangstukkosten gedrukt en de mentainanceperiode wordt uitgebreid.

 

 

Gemakkelijk aan Mentain en Stal in Prestaties

Voor het nieuwe soort trommel, moet u niet de gehele trommel verscheuren wanneer u de botte messen moet vervangen, en u moet enkel een andere kant van de snijkant verschijnen en dan het mes op de trommel opnieuw vestigen. Het helpt de einde-tijd verkorten. Hoe het goed u het mes op de trommel opzet door de precisie van de trommel en het mes, wordt beslist en u moet met uiterst speciale zorg aanpassen of geen speciaal te beëindigen hulpmiddel gebruiken.

 

 

Voor de nieuwe trommel, wordt de zuigingsplaat gemaakt van samengestelde ceramische matererial, die grotendeels het gewicht van de trommel vermindert, verlicht effectief de lading op het toestel en verlengen het beroepsleven van het, dus het toestel kan precies werken.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Nieuwe Ontwerp prestaties-Betere de Zuigingstrommel van Hauniprotos  0

laatste bedrijfsnieuws over Nieuwe Ontwerp prestaties-Betere de Zuigingstrommel van Hauniprotos  1

Contactgegevens