China Karton Scherpe Bladen fabrikant

One-Stop Oplossingsleverancier van de Vervangstukken van de Tabaksmachine & Industriële Messen

Nieuws

March 3, 2022

Cirkelmes voor Hauni Straw Maker

Document het stro die cirkelmessen snijden wordt gebruikt op document de machines van de stroproductie. De verordeningen die plastieken voor éénmalig gebruik beperken zijn uitgegeven door vele landen. Met het een hoge vlucht nemen van biologisch afbreekbaar document drankstro, snel stijgt de behoefte die aan document stro tot machine maken en document stro scherpe bladen. In nauwe samenwerking met document de fabrikanten van stromachines en document de fabrieken van de stroproductie, begrijpen wij beter het bijzondere kenmerkendocument stro de scherpe bladen, in voorraad de het meest meestal gebruikte grootte hebben en zouden moeten houden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Cirkelmes voor Hauni Straw Maker  0

 

Hauni Straw Maker - de het document van de wereld snelste stromaker

 

HSM (Hauni Straw Maker) produceert visueel aantrekkelijk document stro bij een tot nu toe onvergelijkelijke snelheid van zelfs 300 m/min. Zijn hoog niveau van automatisering verzekert kwaliteit boven het gemiddelde en een efficiency van meer dan 90 percenten (OEE). Bij een snelheid van 300 m per minuut, betekent dit u tot 1,8 miljoen stro @ 200mm lengte tijdens drie-verschuiving verrichting kunt veroorzaken.

 

Laagste productiekost per stro

 

Document en lijm de consumptie is geoptimaliseerd door tot 50% dankzij het lineaire twee-laag productieproces. Het automatische document voer evenals andere innovatieve automatiseringsnormen betekenen ook dat de machine slechts één exploitant vereist. Één persoon kan twee lijnen zelfs in werking stellen.

 

Technologie bewezen wereldwijd

 

vijf jaar nu, zijn 30 machines gelijkend op HSM gebruikt door de internationale tabaksindustrie om speciale filters te produceren. De technologie, reeds in de markt wordt en in de echte omstandigheden wordt getest gevestigd die, is nu aangepast aan opbrengsdocument stro het van uitstekende kwaliteit, daardoor aanbiedend een op deskundigheid-gebaseerde, robuuste oplossing voor de toekomst die.

 

Technische Voordelen (Maker)

  • Tot 300 meters/minuut voor het snelste document stro maken
  • Tot 90% van efficiency
  • Tot 50% minder lijm
  • Geen behoefte van extra misstapadditieven (plantaardige oliën, enz.) en geen extra thermische behandeling om de lijm te genezen
  • Hoog niveau van automatisering: minder nodig mensenmacht
  • Automatische lasopsporing & verwerping
  • 1 type van document vereiste: online knipsel om 2 lagen te krijgen
  • De verandering van de diameterlengte in 8h/1h
  • de 24/7 over de hele wereld dienst
Contactgegevens