China Karton Scherpe Bladen fabrikant

One-Stop Oplossingsleverancier van de Vervangstukken van de Tabaksmachine & Industriële Messen

Nieuws

February 17, 2022

Industriële Scherpe Bladen met Deklaag

Het deklaaghulpmiddel wordt voorbereid door een dunne laag van vuurvaste metaal of nonmetal samenstelling met goede slijtageweerstand (kan ook op ultra-harde materiële bladen zoals ceramisch, diamant en kubiek boriumnitride worden met een laag bedekt) op de oppervlakte van van de wolframcarbide of hoge snelheid staal (HSS) substraat met goede sterkte en hardheid door de methode van het dampdeposito met een laag te bedekken. De deklaag doet dienst als chemische en thermische barrière, die de verspreiding en de chemische reactie tussen het hulpmiddel en het werkstuk verminderen, daardoor verminderend de slijtage van de matrijs. Het deklaaghulpmiddel heeft hoge oppervlaktehardheid, goede slijtageweerstand, stabiele chemische eigenschappen, hittebestendigheid en oxydatieweerstand, kleine wrijvingcoëfficiënt en de lage warmtegeleidingsvermogenkenmerken, die dan het niet beklede verhoogde hulpmiddelleven 3~5 keer meer dan, verbeteren de scherpe snelheid van 20%~70%, verbeteren verwerkingsnauwkeurigheid snijden 0.5~1 niveau, de kosten 20%~50% van de hulpmiddelconsumptie drukt.

 

huidige situatie

De met een laag bedekte scherpe hulpmiddelen zijn het symbool van moderne scherpe die hulpmiddelen geworden, in het hulpmiddel in meer dan 50% wordt gebruikt. Diverse scherpe die hulpmiddelen in het machinaal bewerken, met inbegrip van het draaien van hulpmiddel, boorgereedschap, boor die, ruimer, spit, kraan, draadkam, rollend hoofd, malensnijder worden gebruikt, hulpmiddel, toestelhaardplaat en toestelshaper, enz. vormen, kunnen worden met een laag bedekt om hun prestaties te verbeteren.

 

deklaagmateriaal

Het deklaagmateriaal moet hoge hardheid, goede slijtageweerstand, stabiele chemische eigenschappen, geen chemische reactie met het werkstukmateriaal, hittebestendigheid en oxydatieweerstand, lage wrijvingcoëfficiënt, en stevige adhesie met de matrijs en andere vereisten hebben. Duidelijk, is één enkel deklaagmateriaal moeilijk om aan de bovengenoemde vereisten te voldoen. Daarom zijn de harde deklaagmaterialen slechts eerst met een laag bedekt met één enkele Tic, Tin, Al2O3, in de ontwikkeling van dikke film, samengestelde en veelvoudige deklagen in een nieuw stadium. Pas ontwikkelde TiCN, TiAlN, multilayer, uiterst dunne, wordt ultra-multilayer deklagen van TiAlN gecombineerd met Tic, Tin, Al2O3 en andere deklagen, en de nieuwe anti-plastic misvormingsmatrijs heeft grote vooruitgang in het verbeteren van de hardheid van deklagen, de sterkte plakkend tussen deklagen en substraten, en het verbeteren van de slijtageweerstand van deklagen geboekt. De technologie van de film van de deklaagdiamant op carbidematrijs is door gebroken en de prestaties van scherp hulpmiddel zijn ruim verbeterd.

 

Het tin is het rijpste en wijd gebruikte harde deklaagmateriaal, maar de sterkte plakkend tussen Tin en de matrijs is niet zo goed aangezien de Ticdeklaag, de deklaag gemakkelijk is weg te pellen, en de hardheid is niet zo hoog zoals Tic, en de film is gemakkelijk om worden geoxydeerd en worden weggenomen wanneer de scherpe temperatuur hoger is. De ticdeklaag heeft hoge hardheid en slijtageweerstand, oxydatieweerstand, maar zijn brosse, effectweerstand. TiCN heeft de voordelen van Tic en Tin. Het kan TiCN-eigenschappen controleren door de samenstelling van C en N onophoudelijk te veranderen tijdens het deklaagproces, en een multi-layer structuur van verschillende componenten vormen, die de interne spanning van de deklaag verminderen, de hardheid verbeteren, de dikte van de deklaag verhogen, de uitbreiding van barsten kunnen verhinderen, en rand het breken verminderen. Is de TiCN gebaseerde deklaag geschikt om gewoon staal, legeringsstaal, roestvrij staal en slijtvast gietijzer te verwerken, en het materiële verwijderingstarief kan zijn gestegen met 2~3 keer.

laatste bedrijfsnieuws over Industriële Scherpe Bladen met Deklaag  0

 

 

Contactgegevens