China Karton Scherpe Bladen fabrikant

One-Stop Oplossingsleverancier van de Vervangstukken van de Tabaksmachine & Industriële Messen

Nieuws

April 27, 2022

Van de Librewetenschap en Technologie Leveringssigaar die Cirkelbladen snijden aan de het Voordoen zich van de Wereld Ster van Sigarenproductie

Libre heeft de cirkelbladen van het wolframcarbide aan de sigarenindustrieën in de wereld geleverd. En in het eerste kwartaal van 2022, nam Libre met succes contact met een paar sigarenfabrikanten in op Midden-Amerika, die over samenwerking op lange termijn op langdurige carbidebladen nemen.

 

„Worden de premie hand-gerolde sigaren vaak geassocieerd met Caraïbische oorsprong, maar Nicaragua en Honduras veranderen snel zeker dat begrip.“ volgens de Tabakstijdschrift van Azië.

 

Vraag consumenten in Azië over hun favoriete high-end, zijn de hand-gerolde de sigarenoorsprong en kansen vrij hoog dat Cuba en de Dominicaanse Republiek net van het manchet worden vermeld. De situatie is vrij verschillend in Europa en vooral de Verenigde Staten, de laatstgenoemden die de markt van de de premiesigaar van de wereld belangrijkste en grootste zijn. Daar, is een verbazende verschuiving de laatste jaren voorgekomen. Terwijl Cubaans en Dominicaanse Republiek
de sigaren behouden stevig het hoge rangschikken op de wenselijkheidsschaal, worden verbazingwekkende tweederden alle invoer van de V.S. nu samengesteld van Nicaraguan producten. Maar anderzijds opnieuw, zelfs tonen sommige Aziatische landen zoals China, Maleisië, en zelfs Vietnam nu groeiende rente de laatste jaren in de sigaren Van Centraal-Amerika. De dingen zijn absoluut op het juiste spoor.

 

Heeft het leidende team van Libre hoge verwachtingen over het potentieel van de centrale Amercia-markt en verheugt zich op het aanbieden van zijn technisch rijpe sigaar snijdend cirkelblad aan dit hoopvolle land, lenend een hand aan de het voordoen zich ster van de fabrikanten van de de premiesigaar van centraamerika.

 

Beschikbare grootte: 140x46x0.8mm 140x46x0.5mm, zij het kiezen schuine rand of dubbele schuine rand uit

Contactgegevens